KOMMENDE ARRANGEMENTER PÅ

RYSLINGE HØJ- OG EFTERSKOLE

 

Mandag den 26. september kl. 19.30

Foredrag med højskolelærer Christian Hjortkjær

 

Utilstrækkelig i en påbudskultur – Om skyld, skam, angst og andre muntre emner

I dag er der meget få ting, som de unge ikke må – men der er utrolig mange ting, de skal. De skal få sig en uddannelse, leve sundt, leve længe, leve lykkeligt, og så skal de først og fremmest være begejstrede og huske at nyde det. Det betyder, at hvad der engang var et frisættelsesprojekt, i dag er blevet de unges ideal, som afføder selvbebrejdelse, skam, angst, og utilstrækkelighedsfølelser.

Hvordan undgår vi at tabe en hel generation, der er bange for, at de mister sig selv? Og hvad kan voksne gøre for at hjælpe de unge til at genvinde livsmodet?

 

Pris: 100 kr. unge: 50 kr. inkl. kaffe og kage.

Tilmelding senest den 21. september på tlf. 62671020 eller mail@ryslinge-hojskole.dk

 

 

Mandag den 24. oktober kl. 18.30

”Syng, Spis og Snak”

 

Vi starter med fællesspisning i Spisehuset.   

Efter middagen og kaffen går vi i salen.   

Her får vi besøg af en gammel ven af huset, nemlig korleder og komponist Janne Wind, der siden 2011 hvert år har lavet kor med efterskolen, leder det rytmiske kor Pop'n Soul og har stået for en lang række musikalske projekter på Ryslinge Høj- og Efterskole.  På denne sangaften skal vi både omkring de fællessange, der rører os og som vi har sunget i årtier.

Og så skal vi naturligvis også strække elastikken en smule og opleve noget af det, Janne er kendt for: at skabe energi og stemning også med rytmiske melodier. Vi skal synge nogle af de nyere fra Højskolesangbogen og på alle måder have en sjov, hyggelig og festlig aften sammen.

Pris: 120 kr. inkl. middag, kaffe og dessert.

Tilmelding senest den 17. oktober på tlf. 62671020 eller mail@ryslinge-hojskole.dk

Mandag d. 28. november kl. 19.30

Adventsmøde​

Traditionen tro synger vi julen ind med fortællinger og sange. Maria Louise Odgaard Møller, ny præst i Ryslinge Frimenighed, og hendes mand, Hans Henrik Hjermitslev, lektor på UC Syd, vil stå for aftenen under overskriften ”Mellem Vendsyssel og V. Skerninge – på tur med Gud, Grundtvig og Løgstrup””.

Pris: 50 kr. inkl. gløgg og æbleskiver.  Tilmelding senest d. 23. november på tlf. 62671020 eller mail@ryslinge-hojskole.dk